Mezőszél Bölcsőde

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Számunkra nagyon fontos a hozzánk járó gyermekek testi, szellemi és lelki fejlődése, mely érdekében a legnagyobb odafigyeléssel végezzük szakmai munkánkat. A csoportok a napirendben való működés során kedvük szerint a szabad játékon felül sok-sok mesét és mondókát hallhatnak, lehetőségük van az alkotó tevékenységekbe való bekapcsolódásra.

Minden csütörtökön egy kisgyermeknevelő zenebölcsit tart, melyet mindig nagyon várnak a gyermekek, mert énekelni, mondókázni, táncolni, zenélni jó!

Minden héten irány a tornaszoba, ahol le lehet vezetni az energiát, ahol lehet ügyesedni a nagymozgás fejlődését szolgáló tornaeszközök által!

Minden héten – a szülő igénye és döntése szerint – megyünk a sószobába, ami a téli időszakban nagyon hasznos, ott lehet „sómokozni”, olvasni, mesét és zenét hallgatni…

 

Bölcsődénk – valamennyi pécsi bölcsőde közül egyedüliként – nyújtott nyitvatartással végzi szolgáltatását.

A szülőknek lehetőségük van bármikor ezt igénybevenni, egy előzetes, a bölcsődevezetővel való egyeztetést és egyedi Megállapodás megkötését követően.

A családok számára ez akkor jelenthet megnyugtató megoldást, ha mindkét szülő, vagy gyermekét egyedül nevelő szülő számára túlmunkát rendel el a munkáltatója, vagy munkájából kifolyólag szolgálati útja 18 óra utáni ér véget.

18 órát követően további egy óra időtartamot a gyermek a bölcsődében maradhat, saját csoportjában, saját kisgyermeknevelőjével. A szolgáltatás igénybevételének díja: 400 Ft/óra.

Kapcsolat

Cím: Pécs, Mezőszél u. 2.

Tel: 06/72/ 522-502

Bölcsődevezető: Deák Lívia

Tel: +36 30/575-72-27

Étkezés lemondása:   

Tel: +36 30/575-77-96

Email: etkezesmezoszel@gmail.com

Élelmezésvezető:

Kozma Gabriella (helyileg a Mandula Bölcsődében)

Tel: +36 30/575-77-53

E-mail:mezoszelbolcsi@gmail.com